[erlang-questions] WX Failed loading "wxe_driver"

dmitry kolesnikov <>
Wed Aug 8 06:08:33 CEST 2012


Most likely you have an issue with dependencies. Could you check what
libraries are imported by driver and validate that system has
corresponding ones?

Best Regards,
Dmitry >-|-|-*>


On 7.8.2012, at 23.16, micern <> wrote:

>
>
> Hi again!
>
> I was recommended to reinstall Erlang using a shorter path name, to avoid
> path names with a blank, as in 'Program Files'.
>
> I reinstalled Erlang to c:\Erlang and edited the Path variable to include
> c:\Erlang\bin and
> c:\Erlang\lib (I assume ...\lib should be there too).
>
> The wxw_driver do exist in c:/Erlang/lib/wx-0.99.2/priv.
>
> But it fails as before. See the error reports below.
>
> Any other ideas?
>
> /micael
>
>
> starting the debugger
> ---------------------
>
> 3> debugger:start().
>
> =ERROR REPORT==== 7-Aug-2012::21:35:40 ===
> WX Failed loading "wxe_driver"@"c:/Erlang/lib/wx-0.99.2/priv"
> {ok,<0.37.0>}
>
>
> Wx
> --
> 4> Wx = wx:new().
>
> =ERROR REPORT==== 7-Aug-2012::21:42:40 ===
> WX Failed loading "wxe_driver"@"c:/Erlang/lib/wx-0.99.2/priv"
> ** exception error: {load_driver,"Det går inte att hitta den angivna
> modulen."}
>     in function  wxe_server:start/0 (wxe_server.erl, line 64)
>     in call from wx:new/1 (wx.erl, line 107)
>
>
>
>
> --
> View this message in context: http://erlang.2086793.n4.nabble.com/WX-Failed-loading-wxe-driver-tp4655138p4655139.html
> Sent from the Erlang Questions mailing list archive at Nabble.com.
> _______________________________________________
> erlang-questions mailing list
> 
> http://erlang.org/mailman/listinfo/erlang-questions



More information about the erlang-questions mailing list