unwanted borders in GS (was Re: unloaded module `hipe_converters' ??)

Peter-Henry Mander <>
Wed Mar 19 09:21:22 CET 2003


Hi Kostis,

Migration to R9B-1 on SuSE 8.1 was painless, and seems to solve the 
problem, thanks. It's nice to see the Megaco bug fixes in there too, 
thanks to the maintainers thereof :-)

Although I do have a query about GS, which has obviously changed since 
R8B-2 with the consequence illustrated in the attached PNG file. How do 
I remove the borders? The {bw,0} option doesn't fix it, they're not 
related to that option which has effects elsewhere.

Any suggestions from the GS users?

Pete.

Kostis Sagonas wrote:
> Pete,
> 
>  > I have a HiPE related question on R8B-2 (Erlang (BEAM) emulator version 
>  > 5.1.2 [source] [hipe], running on SuSE 8.1), when running any code I get 
>  > the following report on the console, after which everything stops.
>  > 
>  > The code server called the unloaded module `hipe_converters'
>  > 
>  > This is my first foray into HiPE, purely out of curiousity I compiled 
>  > Erlang/OTP with the ./configure --enable-hipe option.
> 
> This does not solve your problem directly, but also just out of
> curiosity is there any specific reason why you are still using R8
> rather than R9B where HiPE is an integrated and supported component
> rather than an unsupported one?
> 
> I am willing to bet that you will not experience any such problems
> of you switch to R9 (and you will find that the HiPE compiler is more
> robust there).
> 
> If for some reason you insist on using R8, let us know and we will
> try to look into this...
> 
> Best,
> Kostis.
> 
> 
> 

-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: sample.png
Type: image/png
Size: 684 bytes
Desc: not available
URL: <http://erlang.org/pipermail/erlang-questions/attachments/20030319/c3bfc1d4/attachment.png>


More information about the erlang-questions mailing list