[erlang-questions] SSL error for valid(?) certificate

Ingela Andin <>
Tue Nov 11 10:22:13 CET 2014


Hi!

Seems to be the same error as in the thread  "SSL error"  e.i. you have a
very old version of public_key and you need to upgrade it to atleast
public_key-0.17 which is quite
old too.

Regards Ingela Erlang/OTP Team - Ericsson AB

2014-11-11 7:59 GMT+01:00 Danil Zagoskin <>:

> Seems like you have an old OTP — there is no pubkey_cert:digest_type/1
> exported these days
> SSL app gets fixed and improved every major release, so if possibe, try to
> reproduce this crash in OTP 17.3.
>
> On Tue, Nov 11, 2014 at 9:15 AM, Jérôme Desquilbet <>
> wrote:
>
>> Why are you tracking
>> http://pastebin.com/2TTGAQDm
>> with a thing called mxHero?
>>   J.
>>
>> Le 11/11/2014 04:40, Ryan Brown a écrit :
>>
>>> Hi all. I have a client that appears to have a legitimate ssl cert but I
>>> am getting the error seen here ( http://pastebin.com/2TTGAQDm
>>> <here there was an URL tracked by mxHero>
>>> ) when attempting to post to it's endpoint. It is dying in
>>> public_cert.erl in a place that does not seem to offer me any insight.
>>> Just curious if anybody had seen anything like this before.
>>>
>>> Thanks.
>>>
>>> -rb
>>>
>>>
>>> _______________________________________________
>>> erlang-questions mailing list
>>> 
>>> http://erlang.org/mailman/listinfo/erlang-questions
>>>
>>>
>> _______________________________________________
>> erlang-questions mailing list
>> 
>> http://erlang.org/mailman/listinfo/erlang-questions
>>
>
>
>
> --
> Danil Zagoskin | 
>
> _______________________________________________
> erlang-questions mailing list
> 
> http://erlang.org/mailman/listinfo/erlang-questions
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://erlang.org/pipermail/erlang-questions/attachments/20141111/6d8e7d69/attachment.html>


More information about the erlang-questions mailing list