[erlang-questions] Halp! We're getting this SSL / ASN1 error

atul atri <>
Thu Jan 30 13:47:39 CET 2014


Hi,

I think this is a issue with asn1 parser. If this issue is not big and if
small source code twitch in asn1 module can fix this issue, that would be
great.

Thanks & Regards,
Atul Atri.


On Thu, Jan 30, 2014 at 6:12 PM, Dmitry Kolesnikov
<>wrote:

> Hello,
>
> I would not look for patch. I hardly believe that you can updated R14
> ssl/asn to R16 ssl/asn applications w/o significant issues. Try to use
> proxy in the middle that terminates SSL connection.
>
> - Dmitry
>
>
> On 30 Jan 2014, at 14:38, atul atri <> wrote:
>
> Hi,
>
> I am getting this issue with version R14B04. With R15B it works fine.
>
> We are getting this issue in production and upgrading erlang is not a
> solution as it will cause downtime. It would be great if someone could
> provide some patch or workaround.
>
> Thanks & Regards,
> Atul Atri.
>
>
> On Thu, Jan 30, 2014 at 6:00 PM, Dmitry Kolesnikov <
> > wrote:
>
>> Hello,
>>
>> It works fine on Mac and Linux R16B03 (I am using own erlang build from
>> sources)
>>
>> - Dmitry
>>
>> On 30 Jan 2014, at 14:25, atul atri <> wrote:
>>
>> Hi,
>>
>> I am also getting same error. (link:
>> http://erlang.org/pipermail/erlang-questions/2013-January/071930.html)
>>
>> can someone provide solution for this issue? Upgrading erlang does not
>> seems a solution at the moment.
>>
>> Thanks & Regards,
>> Atul Atri.
>> _______________________________________________
>> erlang-questions mailing list
>> 
>> http://erlang.org/mailman/listinfo/erlang-questions
>>
>>
>>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://erlang.org/pipermail/erlang-questions/attachments/20140130/e0a47fd1/attachment.html>


More information about the erlang-questions mailing list