[erlang-questions] erlang:system_info(port_limit) broken?

Jeremy Ong <>
Thu Feb 14 17:31:22 CET 2013


Ah ok my apologies then.


On Thu, Feb 14, 2013 at 2:35 AM, Rickard Green <> wrote:

> The 'port_limit' argument was introduced in erts-5.10/OTP-R16A  (as well
> as 'port_count'). That is, the badarg is expected in R15.
>
> Regards,
> Rickard Green, Erlang/OTP, Erlang/OTP
>
> On Feb 14, 2013, at 6:29 AM, Jeremy Ong <> wrote:
>
> > Sorry, neglected to mention that this is using R15B03-1. I've verified
> that this seems to not be working on amd64 hardware and intel i5 hardware
> in both linux and osx.
> >
> >
> > On Wed, Feb 13, 2013 at 9:28 PM, Jeremy Ong <>
> wrote:
> > This info argument is defined in
> www.erlang.org/doc/man/erlang.html#system_info_port_limit
> >
> > Steps to reproduce:
> >
> > 1. Invoke an erlang shell (erl)
> > 2. erlang:system_info(port_limit).
> >
> > Returns
> >
> > ** exception error: bad argument
> >       in function  erlang:system_info/1
> >            called as erlang:system_info(port_limit)
> >
> > Any ideas?
> >
> > Cheers,
> > Jeremy
> >
> > _______________________________________________
> > erlang-questions mailing list
> > 
> > http://erlang.org/mailman/listinfo/erlang-questions
>
> _______________________________________________
> erlang-questions mailing list
> 
> http://erlang.org/mailman/listinfo/erlang-questions
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://erlang.org/pipermail/erlang-questions/attachments/20130214/dc3caf74/attachment.html>


More information about the erlang-questions mailing list