[erlang-questions] Appmon, pman on MacOSX

Anthony Ramine <>
Mon May 9 19:02:52 CEST 2011


This is a MacPorts problem, you should probably rebuild xorg-libX11 and all of its dependencies and dependents.

Le 9 mai 2011 à 18:01, Ivan Uemlianin a écrit :

> Dear All
> 
> I'm running erlang R13B01 on MacOSX.6.  I've just tried to launch appmon from the erlang shell and got this error (and no appmon):
> 
>    dyld: Library not loaded: /opt/local/lib/libX11.6.dylib
>    Referenced from: /opt/local/bin/wish8.5
>    Reason: no suitable image found.  Did find:
>    /opt/local/lib/libX11.6.dylib: mach-o, but wrong architecture
> 
> I've done a quick google but found nothing, so I'm about to go deeper.
> 
> In the meantime, has anybody else come up against this and found out how to fix it?
> 
> With thanks and best wishes
> 
> Ivan
> 
> 
> -- 
> ============================================================
> Ivan A. Uemlianin
> Speech Technology Research and Development
> 
>                    
>                     www.llaisdy.com
>                         llaisdy.wordpress.com
>                     www.linkedin.com/in/ivanuemlianin
> 
>    "Froh, froh! Wie seine Sonnen, seine Sonnen fliegen"
>                     (Schiller, Beethoven)
> ============================================================
> _______________________________________________
> erlang-questions mailing list
> 
> http://erlang.org/mailman/listinfo/erlang-questions

--
Anthony Ramine
Dev:Extend
http://dev-extend.eu







More information about the erlang-questions mailing list