[erlang-questions] : Why can't I reply or post to this list?

Torben Hoffmann <>
Thu Dec 6 13:32:18 CET 2007


Thanks for the testing mails.

It seems that since Google has gone Beta with Google Mail all new addresses
will be in the googlemail.com domain, but there is an alias with gmail.com.

How can you know what your "root mail" address is? Go to Settings -> Account
and there you can see under "Send mail as" if you have a googlemail.com or
gmail.com address.

The tricky part is that you can live happily for a long time handing out
gmail.com as you mail address suffix, but the minute you start having fun
with mailling lists that checks if you are subscribed before it lets you
post you run into the problem.

The funny thing is that most people talk about GMail not Google mail so the
rebranding Google is trying to get in place is not quite working out as they
hoped.

Cheers,
Torben

On Dec 6, 2007 1:09 PM, Esbjörn Dominique < >
wrote:

> test test
> /esbjörn
>
> On Dec 6, 2007 11:21 AM, Torben Hoffmann <>
> wrote:
>
> >
> >
> > On Dec 6, 2007 11:07 AM, Raimo Niskanen <
> > > wrote:
> >
> > > On Thu, Dec 06, 2007 at 09:42:03AM +0100, Torben Hoffmann wrote:
> > > > On Dec 6, 2007 8:49 AM, Mickaël Rémond <
> > > >
> > > > wrote:
> > > >
> > > > > Hello,
> > > > > Le 6 déc. 07 à 07:56, Dino M. B. a écrit :
> > > > >
> > > > > I have registerd but still I am unable to post or reply to a topic
> > > in this
> > > > > list.
> > > > >
> > > > > At the bottom of my screen it says "You can not ...." for any of
> > > available
> > > > > actions.  I am posting this by sending email to
> > > > > 
> > > > >
> > > > > I can see buttons to reply or post but when I click on it it asks
> > > me to
> > > > > log in and if I try, it wont let me in even though my
> > > user/password are
> > > > > correct ???
> > > > >
> > > > >
> > > > > It seem you have trouble configuring your mail:
> > > > > From address: 
> > > > > Reply-to: 
> > > > >
> > > > > Please check your configuration.
> > > > >
> > > >
> > > > I have had problems with GMail as well - if you are using a GMail
> > > mail
> > > > address you should spell it out, ie., @googlemail.com instead of
> > > gmail.com -
> > > > I have not been able to configure GMail to use @gmail.com as the
> > > sender.
> > > >
> > >
> > > That is a little odd. We have 504 registered subscribers in gmail.com,
> > > and 7 in googlemail.com, and I do not think those 504 are all
> > > non-working.
> > >
> >
> > The question is if the gmail.com subscribers are posting to the ML - I
> > got the mails just fine with gmail.com, but I could not post with
> > gmail.com.
> >
> >
> > > > Perhaps a little remark on the registration page would be in order
> > > here?!?!
> > > >
> > >
> > > This mail domain mixup is a bit annoying. I will see if I can
> > > write something appropriate...
> >
> >
> > Perhaps we could persuade some of the gmail.com subscribers to do a test
> > posting to see if my diagnosis is 100% correct before changing the web page.
> >
> >
> > Cheers,
> > Torben
> >
> > _______________________________________________
> > erlang-questions mailing list
> > 
> >  http://www.erlang.org/mailman/listinfo/erlang-questions
> >
>
>
>
> _______________________________________________
> erlang-questions mailing list
> 
> http://www.erlang.org/mailman/listinfo/erlang-questions
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://erlang.org/pipermail/erlang-questions/attachments/20071206/678b1d3b/attachment.html>


More information about the erlang-questions mailing list