snmp v3 problem

Róbert Balogh (IJ/ETH) <>
Sun Dec 12 10:42:13 CET 2004


> Hej,
> 
> I'm a beginner in the SNMP v3. Unfortunately I have got a problem. When I configure than start an SNMP erlang agent success from a MIB browser I'd like to initiate that user what I set in the erlang SNMP config file to. I set the SNMP trace to debug in the erlang and after pressing add button in the MIB browser I got this log in the erlang. 
> 
> Could anyone please help me about it, because I don't really understand what does it means :-(
> 
> Here is the log:
> ---------------------
> ()3> ** SNMP A-NET-IF LOG:
>    got paket from {10,10,10,4}:33017
> ** SNMP A-NET-IF MPD LOG:
>    v3, msgID: 22, msgFlags: [5], msgSecModel: 3
> ** SNMP A-NET-IF MPD DEBUG: version 3 message header:
>    msgID                 = 22
>    msgMaxSize            = 8192
>    msgFlags              = [5]
>    msgSecurityModel      = 3
>    msgSecurityParameters = [48,
>                             36,
>                             4,
>                             3,
>                             101,
>                             73,
>                             100,
>                             2,
>                             1,
>                             0,
>                             2,
>                             1,
>                             0,
>                             4,
>                             7,
>                             105,
>                             110,
>                             105,
>                             116,
>                             105,
>                             97,
>                             108,
>                             4,
>                             12,
>                             24,
>                             124,
>                             135,
>                             249,
>                             238,
>                             183,
>                             68,
>                             10,
>                             244,
>                             226,
>                             1,
>                             123,
>                             4,
>                             0]
> ** SNMP A-NET-IF A-USM LOG:
>    authEngineID: "eId", userName: "initial"
> ** SNMP A-NET-IF MPD DEBUG: security module result when reportable [7.2.6-a]:
>    Reason:    usmStatsNotInTimeWindows
>    ErrorInfo: {{varbind,[1,3,6,1,6,3,15,1,1,2,0],'Counter32',2,undefined},
>                "initial",
>                [{securityLevel,1}]}
> ** SNMP A-NET-IF LOG: sending report for reason:
>    {securityError,usmStatsNotInTimeWindows}
>   
> 
> 
> thank You for Your help,
> br,
> /Robi
> 
> ps: Yesterday was everything success but today isn't and I don't change anything...:-( Just what I did before...
> 



More information about the erlang-questions mailing list