[erlang-questions] Problem with Erlide

Vlad Dumitrescu <>
Sun Apr 7 10:52:41 CEST 2013


Hi Uri,

Sorry for the delay, I was on vacation.

The first dialog you can ignore (if you trust us, that is), it tells that
the plugins are not signed. I don't think I saw any signed plugins except
those from the eclipse foundation.

For the other problem, please locate and send me (off list) the logs from
<workspace>/erlide.log and <workspace>/.metadata/.log.

regards,
Vlad



On Wed, Apr 3, 2013 at 4:16 PM, Uri Velner <> wrote:

>  Hi,****
>
> I'm new to Erlang developing …****
>
> I've tried the Erlide for eclipse. But, it seems not to work so well. ****
>
> I'm not sure the installation went well. During installation I got this
> warning:****
>
> [image: cid:]****
>
> Although, I can see the Erlide in the Eclipse Marketplace –> installed.***
> *
>
>  ****
>
> When I'm trying to create new Erlang project in Eclipse I get the follows:
> ****
>
> [image: cid:]****
>
> I've searched for this error. But, didn't get real solution for my problem.
> ****
>
> Can you explain me what went wrong ?****
>
> ** **
>
> Thanks in Advance.****
>
> Uri****
>
> _______________________________________________
> erlang-questions mailing list
> 
> http://erlang.org/mailman/listinfo/erlang-questions
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://erlang.org/pipermail/erlang-questions/attachments/20130407/a970af39/attachment.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image002.png
Type: image/png
Size: 23878 bytes
Desc: not available
URL: <http://erlang.org/pipermail/erlang-questions/attachments/20130407/a970af39/attachment.png>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.png
Type: image/png
Size: 26699 bytes
Desc: not available
URL: <http://erlang.org/pipermail/erlang-questions/attachments/20130407/a970af39/attachment-0001.png>


More information about the erlang-questions mailing list