[erlang-questions] beginner: How to debug run_erl pipe problems?

Bengt Kleberg <>
Wed Oct 10 15:20:44 CEST 2012


That works. Thank you.


bengt

On Wed, 2012-10-10 at 15:01 +0200, Gianfranco Alongi wrote:
> Try without detached.
> 
> On Wed, Oct 10, 2012 at 2:50 PM, Bengt Kleberg
> <> wrote:
> > The command:
> > run_erl -daemon /tmp/ /var/tmp/ "exec erl -detached"
> >
> > The log dir:
> > -rw-rw-r-- 1 eleberg avall   246 Oct 10 14:34 run_erl.log
> > -rw-rw-r-- 1 eleberg avall   130 Oct 10 14:34 erlang.log.1
> >
> > No information about errors or pipes in the files.
> >
> > bengt
> >
> > On Wed, 2012-10-10 at 14:46 +0200, Gianfranco Alongi wrote:
> >> Do you see nothing in the logs directory?
> >>
> >> Also, how do you issue the command?
> >>
> >> On Wed, Oct 10, 2012 at 2:41 PM, Bengt Kleberg
> >> <> wrote:
> >> > Greetings,
> >> >
> >> > I can start Erlang with run_erl, but there are no pipes in /tmp/. How do
> >> > I find out what goes wrong?
> >> >
> >> > Computer: Linux sekic1152 2.6.27.42-0.1-default #1 SMP 2010-01-06
> >> > 16:07:25 +0100 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
> >> >
> >> > Erlang: (SMP,ASYNC_THREADS,HIPE) (BEAM) emulator version 5.9.1.2
> >> >
> >> >
> >> > bengt
> >> >
> >> >
> >> > _______________________________________________
> >> > erlang-questions mailing list
> >> > 
> >> > http://erlang.org/mailman/listinfo/erlang-questions
> >
> > _______________________________________________
> > erlang-questions mailing list
> > 
> > http://erlang.org/mailman/listinfo/erlang-questions




More information about the erlang-questions mailing list