[erlang-questions] Common Test Long Nodenames

Daniel Schutte <>
Sat May 19 21:20:14 CEST 2012


I have been unsuccessfull in trying to run ct_run to execute tests against 
another node () - initiated with a long node 
name.

I keep on getting the following message:

=ERROR REPORT==== 19-May-2012::16:22:39 ===
** System NOT running to use fully qualified hostnames **
** Hostname greyowl.thebluegroup.co.za is illegal **

Node communication works fine for all other nodes and I notice ct_run starts 
up only with a short nodename, when I execute ct_run and it displays the 
helpfile.

Hosts file checked and fine, and both short and long hostnames configured and 
can be ping-ed.

I did try to add the tuples described in test_server into my config file but 
that had no effect that I could see.

Any suggestions on how I can resolve it, will be appreciated.


-- 
DANIEL SCHUTTE | CHAIRMAN 
| T  +27 11 475 1639 | C  +27 82 808 5490 | F  +27 86 583 7467 |  
E   | W www.thebluegroup.co.za | Skype:  
danielschutte | BBM: 2792FD09








 
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://erlang.org/pipermail/erlang-questions/attachments/20120519/b12815a9/attachment.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: tbg_mail.png
Type: image/png
Size: 28495 bytes
Desc: not available
URL: <http://erlang.org/pipermail/erlang-questions/attachments/20120519/b12815a9/attachment.png>


More information about the erlang-questions mailing list