[erlang-questions] erlang R15B and windows xp

Wes James <>
Fri Jan 20 16:19:29 CET 2012


I just got back in to work and reinstalled erlang for windows.  I got
it from erlang.org. I also installed .net framework 4 - but I don't
think that was the issue.  Probably reinstalling after installing the
visual studio c++ 2010 redestributable did it.

Just as a test, I removed .net framework 4, visual studio c++ 2010
redestributable and erlang and installed your version.  During the
install it indicates the ms dll's are present. I'm not sure which
those are, but after installing I ran erl and it ran fine.

Does your version install the needed ms files?

-wes

On Fri, Jan 20, 2012 at 2:56 AM, Tino Breddin <> wrote:
> Hi Wes,
>
> Were you using our package [1]?
>
> If you were using the one from us we'd appreciate the logs showing your problems to be able
> to help and fix that.
>
> Cheers,
> Tino
>
> [1] http://binaries.erlang-solutions.com/R15B/Windows%20X86%20X86/esl-erlang_R15B-1_X86.exe
>
> On Jan 19, 2012, at 11:54 PM, Wes James wrote:
>
>> I've been trying to get R15B to work on windows xp.  It was missing a
>> dll so I installed vistual studio c++ 2010 redestributable and now
>> when I run erl, I just get a crash dump.  I see now that in the
>> release info it just says "windows 7".  Does that mean that 1R5B won't
>> work on windows xp?
>>
>> thanks,
>>
>> -wes
>> _______________________________________________
>> erlang-questions mailing list
>> 
>> http://erlang.org/mailman/listinfo/erlang-questions
>



More information about the erlang-questions mailing list