[erlang-questions] Chicagoboss doesn't work??

Evan Miller <>
Wed Aug 1 03:38:36 CEST 2012


On Tue, Jul 31, 2012 at 1:31 PM, Paul Barry <> wrote:
> That latest CB (0.8.0) runs fine on Mac OS X and MongoDB (for me), and
> the latest Erlang (of course).
>
> This is also the *wrong list* to talk about this type of thing... as
> CB has its own mailing list.

Please join us here for CB discussion/debugging:

https://groups.google.com/forum/?fromgroups#!forum/chicagoboss

>
> Paul.
>
> On 31 July 2012 18:26, 
> <> wrote:
>> Please be more verbose when you ask for help in the mailing list.
>> Also, try to search for similar questions.
>> For instance there was a good sir having troubles with launching ChicagoBoss
>> on his Windows box recently.
>> Answering to the two questions you asked in your mail:
>> 1. ChicagoBoss does work.
>> 2. Yes, there are people here (may be even myself) who can help you.
>>
>> Jonn Mostovoy (on the road),
>> DA234FE7
>>
>>
>> ----- Reply message -----
>> From: "Winston Sánchez" <>
>> Date: Tue, Jul 31, 2012 20:15
>> Subject: [erlang-questions] Chicagoboss doesn't work??
>> To: "erlang-questions" <>
>>
>> Hi everybody.
>>
>> I have problems with chicagoboss when i compile them, the application does
>> not load routes and controllers don't work.
>>
>> Can anybody help me ??
>> --
>>
>>
>>
>> _______________________________________________
>> erlang-questions mailing list
>> 
>> http://erlang.org/mailman/listinfo/erlang-questions
>>
>
>
>
> --
> Paul Barry, w: http://paulbarry.itcarlow.ie - e: 
> Lecturer, Computer Networking: Institute of Technology, Carlow, Ireland.
> _______________________________________________
> erlang-questions mailing list
> 
> http://erlang.org/mailman/listinfo/erlang-questions



More information about the erlang-questions mailing list