[erlang-questions] Emacs-23-3.a and erlang-mode

Alexander Kuleshov <>
Mon Oct 24 12:23:44 CEST 2011


2011/10/24 Kunthar <>

> (setq load-path (cons "/usr/lib/erlang/lib/tools-2.6.6.1/emacs" load-path))
>
> check tools-2.6.6.1 it shuld be changed.
> check paths.
>
>
>
> On Mon, Oct 24, 2011 at 1:07 PM, Alexander Kuleshov
> <> wrote:
> >
> >
> > 2011/10/24 Kunthar <>
> >>
> >> gist url is missing.
> >> please resend.
> >>
> >>
> >> On Mon, Oct 24, 2011 at 12:59 PM, Alexander Kuleshov
> >> <> wrote:
> >> > Hello,
> >> >
> >> > I updated my emacs to 23 version. Now when i start emacs and open
> *.erl
> >> > files i see that erlang-mode is not working. But i don't see any error
> >> > messages in Messages buffer.
> >> > My erlang-mode setting in .emacs: https://gist.github.com/
> >> > How can i fix it? Anybody met this problem?
> >> > Thank you.
> >> > _______________________________________________
> >> > erlang-questions mailing list
> >> > 
> >> > http://erlang.org/mailman/listinfo/erlang-questions
> >> >
> >> >
> >>
> >>
> >>
> >> --
> >> BR,
> >> \|/ Kunthar
> >
> > Gist url: https://gist.github.com/1308700
> >
> > _______________________________________________
> > erlang-questions mailing list
> > 
> > http://erlang.org/mailman/listinfo/erlang-questions
> >
> >
>
>
>
> --
> BR,
> \|/ Kunthar
>

I checked path. I have: /usr/lib/erlang/lib/tools-2.6.6.1/emacs
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://erlang.org/pipermail/erlang-questions/attachments/20111024/ae947745/attachment.html>


More information about the erlang-questions mailing list