[erlang-questions] hipe problems with R14B?

Bengt Kleberg <>
Fri Oct 15 07:57:45 CEST 2010


Greetings,

Is it possible for you to supply the code?


bengt

On Fri, 2010-10-15 at 05:47 +0200, Dan Kelley wrote:
> Hi,
> 
> I'm seeing the following when trying to compile with hipe in R14B on linux
> (centos 5.3, x86_64):
> 
> -----
> erlc +native -W hth.erl
> <HiPE (v 3.7.7)> EXITED with reason
> {'trans_fun/2',{bif,binary_part,{f,0},[{x,0},{integer,0},{integer,1}],{x,1}}}
> @hipe_beam_to_icode:1144
> 
> =ERROR REPORT==== 14-Oct-2010::23:46:42 ===
> Error in process <0.27.0> with exit value:
> {{badmatch,{'EXIT',{{hipe_beam_to_icode,1144,{'trans_fun/2',{bif,binary_part,{f,0},[{x,0},{integer,0},{integer,1}],{x,1}}}},[{hipe_beam_to_icode,trans_fun,2},{hipe_beam_to_icode,trans_fun,2},{hipe_beam_to_icode,trans_fun,2},{hipe_beam_to_icode...
> 
> ./hth.erl:none: internal error in native_compile;
> crash reason: {{badmatch,
>                    {'EXIT',
>                        {{hipe_beam_to_icode,1144,
>                             {'trans_fun/2',
>                                 {bif,binary_part,
>                                     {f,0},
>                                     [{x,0},{integer,0},{integer,1}],
>                                     {x,1}}}},
>                         [{hipe_beam_to_icode,trans_fun,2},
>                          {hipe_beam_to_icode,trans_fun,2},
>                          {hipe_beam_to_icode,trans_fun,2},
>                          {hipe_beam_to_icode,trans_fun,2},
>                          {hipe_beam_to_icode,trans_fun,2},
>                          {hipe_beam_to_icode,trans_fun,2},
>                          {hipe_beam_to_icode,trans_op_call,6},
>                          {hipe_beam_to_icode,trans_fun,2}]}}},
> 
> [{hipe,get_beam_icode,4},{hipe,'-run_compiler_1/3-fun-0-',4}]}
> -----
> 
> Am I doing something wrong, or is this a bug?
> 
> Thanks,
> 
> Dan



More information about the erlang-questions mailing list