[erlang-questions] Building R13B02-1 on Snow Leopard

Ngoc Dao <>
Fri Oct 2 06:09:16 CEST 2009


Are you using MacPorts?

I had problem like this before on Leopard. May be because libs of
MacPorts (in /opt/local/lib) and libs of Leopard (in /usr/local/lib)
are not compatible. My dirty solution is moving /usr/local/lib away
and symlink /opt/local/lib there.


On Fri, Oct 2, 2009 at 1:01 PM, Adriano Bonat <> wrote:
> Just got success using the options combined:
> ./configure --enable-kernel-poll --enable-threads --enable-smp-support
> --enable-hipe --with-ssl=/opt/local --enable-m64-build
> --enable-darwin-64bit --build=i686-apple-darwin10
>
> Don't know why my system turned the process so complicated, maybe my
> upgrade to Snow Leopard isn't that OK?
>
> Anyway, thanks for sharing some ideas :)
>
>
> On Fri, Oct 2, 2009 at 12:48 AM, jm <> wrote:
>>
>>
>> Adriano Bonat wrote:
>>>
>>> On Fri, Oct 2, 2009 at 12:36 AM, Adriano Bonat <> wrote:
>>>
>>>>
>>>> Now let me `make` :)
>>>>
>>>>
>>>
>>> Not yet. When generating "beam.smp":
>>>
>>>
>>
>> Unfortunately I don't have a matching architecture in front of me. I'll have
>> to compile erlang on a recent model mac book shortly so I'll be interested
>> in the fix myself.
>>
>>
>> Jeff.
>>
>>
>> ________________________________________________________________
>> erlang-questions mailing list. See http://www.erlang.org/faq.html
>> erlang-questions (at) erlang.org
>>
>>
>
> ________________________________________________________________
> erlang-questions mailing list. See http://www.erlang.org/faq.html
> erlang-questions (at) erlang.org
>
>


More information about the erlang-questions mailing list