[erlang-questions] m4 not checked in configure.

Tuncer Ayaz <>
Mon Sep 8 21:25:53 CEST 2008


On Mon, Sep 8, 2008 at 7:00 PM, Dale Harvey <> wrote:
> Just a note if anyone is going to be patching ./configure
> I also think the tcl / tk libraries arent checked for

This may very well be true.

Still there is at least some check going on which I've not
dug into yet as it is able to tell later on which functionality
will not be enabled due to missing external dependencies.

> 2008/9/8 Tuncer Ayaz <>
>>
>> On Mon, Sep 8, 2008 at 1:48 PM, Tuncer Ayaz <> wrote:
>> > On Mon, Sep 8, 2008 at 1:21 PM, Mazen Harake
>> > <> wrote:
>> >> I'm sure this has been brought up before but configure doesn't check
>> >> for
>> >> m4...
>> >> annoying but true... we've known this for a long time but I always do
>> >> the same mistake when setting up a new systems on various machines :)
>> >
>> > Different check but same topic:
>> > If we're at this we should fix the missing check for the openssl
>> > executable.
>> > Having OpenSSL headers/libs installed is not enough or was not enough
>> > on one of my systems.
>> >
>> > Maybe I should create a small patch as soon as I have time to patch and
>> > test.
>>
>> Actually I would say it's not even checking for OpenSSL libs or headers.
>> Please correct me if I'm wrong as I'm no autofoo expert. If there's
>> interest
>> I can patch this in my spare time otherwise I would like to let an
>> experienced autofoo magician or the official OTP team decide and
>> do the changes :-)
>>
>> >> can it be fixed? :)
>> >>
>> >> That's all,
>> >>
>> >> Thank you, :)
>> _______________________________________________
>> erlang-questions mailing list
>> 
>> http://www.erlang.org/mailman/listinfo/erlang-questions
>
>



More information about the erlang-questions mailing list