[erlang-questions] error compiling R12B-3

Tuncer Ayaz <>
Sat Jul 26 22:05:06 CEST 2008


On Sat, Jul 26, 2008 at 9:54 PM, mark <> wrote:
> http://www.erlang.org/pipermail/erlang-questions/2008-July/036380.html
> this fixed it !
> thanks

Sorry for posting the same, just later.
Your message was received at Google Mail almost 8 minutes later than
at erlang.org :(. I hope this is not a common Google Mail free version issue
caused by mail queue prios but I remember reading something like that
a year or two ago on LKML.

> On Sat, Jul 26, 2008 at 12:37 PM, mark <> wrote:
>> I am getting this error on Fedora Core 9 x86_64,  gcc version 4.3.1
>>
>> obj/x86_64-unknown-linux-gnu/opt/smp/hipe_x86_signal.o: In function
>> `my_sigaction':
>> /tmp/otp_src_R12B-3/erts/emulator/hipe/hipe_x86_signal.c:220:
>> undefined reference to `INIT'
>> /tmp/otp_src_R12B-3/erts/emulator/hipe/hipe_x86_signal.c:230:
>> undefined reference to `__next_sigaction'
>> obj/x86_64-unknown-linux-gnu/opt/smp/hipe_x86_signal.o: In function
>> `hipe_signal_init':
>> /tmp/otp_src_R12B-3/erts/emulator/hipe/hipe_x86_signal.c:305:
>> undefined reference to `INIT'
>> obj/x86_64-unknown-linux-gnu/opt/smp/hipe_x86_signal.o: In function
>> `my_sigaction':
>> /tmp/otp_src_R12B-3/erts/emulator/hipe/hipe_x86_signal.c:220:
>> undefined reference to `INIT'
>> /tmp/otp_src_R12B-3/erts/emulator/hipe/hipe_x86_signal.c:230:
>> undefined reference to `__next_sigaction'
>> /tmp/otp_src_R12B-3/erts/emulator/hipe/hipe_x86_signal.c:220:
>> undefined reference to `INIT'
>> /tmp/otp_src_R12B-3/erts/emulator/hipe/hipe_x86_signal.c:230:
>> undefined reference to `__next_sigaction'
>> collect2: ld returned 1 exit status
>> make[3]: *** [/tmp/otp_src_R12B-3/bin/x86_64-unknown-linux-gnu/beam.smp] Error 1
>> make[3]: Leaving directory `/tmp/otp_src_R12B-3/erts/emulator'
>> make[2]: *** [opt] Error 2
>> make[2]: Leaving directory `/tmp/otp_src_R12B-3/erts/emulator'
>> make[1]: *** [smp] Error 2
>> make[1]: Leaving directory `/tmp/otp_src_R12B-3/erts'
>> make: *** [emulator] Error 2
>>
>>
>>
>> also when i did ./configure, i got this message at the end
>>
>> *********************************************************************
>> **********************  APPLICATIONS DISABLED  **********************
>> *********************************************************************
>>
>> jinterface     : No Java compiler found
>>
>> *********************************************************************
>>
> _______________________________________________
> erlang-questions mailing list
> 
> http://www.erlang.org/mailman/listinfo/erlang-questions
>



More information about the erlang-questions mailing list