[erlang-questions] latest erlide plugin crashing eclipse on macosx leopard

Bob Cowdery <>
Fri Apr 18 23:35:15 CEST 2008


Its no help but I'm trying to do the same on Ubuntu Linux and it's
crashing with different traceback or locking up. I was thinking I had a
bad erlang install as I'm also having trouble with wxerlang but now I'm
not sure how many issues there are.

Bob

On Fri, 2008-04-18 at 18:07 -0300, Rodrigo B. de Oliveira wrote:
> Hi,
> 
> After installing the latest version of erlide on a fresh eclipse
> install (latest official eclipse release), eclipse won't start
> anymore.
> 
> I've found this in the eclipse log file:
> 
>    17:52:33,914 FINER: (ErlideBackend.java:187) : null
>    java.lang.NullPointerException
> 	at erlang.ErlideBackend.generateRpcStub(ErlideBackend.java:183)
> 	at org.erlide.runtime.backend.BackendUtil.generateRpcStub(BackendUtil.java:78)
> 	at org.erlide.runtime.backend.BackendUtil.generateRpcStub(BackendUtil.java:72)
> 	at org.erlide.runtime.backend.internal.CodeManager.loadPluginCode(CodeManager.java:317)
> 
> My environment is:
> 
>    * Mac OS X 10.5.2 (9C7010)
>    * java version "1.5.0_13"
>    * erlang R12B-2 installed through port (erlang (ASYNC_THREADS,HIPE)
> (BEAM) emulator version 5.6.2)
> 
> My next move will probably be checkout the source code and try to
> debug it but maybe someone already experienced it and solved it. Any
> ideas?
> 
> Thanks for the great work!
> Rodrigo
> _______________________________________________
> erlang-questions mailing list
> 
> http://www.erlang.org/mailman/listinfo/erlang-questions




More information about the erlang-questions mailing list