[erlang-questions] Emacs: Debugger buffer not showing program output

Vishnu Gopal <>
Mon Sep 10 20:44:38 CEST 2007


For people stumbling on this, the distel trunk seems to be broken.

Try it with:

svn co -r {2007-07-01} http://distel.googlecode.com/svn/trunk/ distel

Thanks a bunch to Bill Clementson for helping and to Vladmir Piskarev
for coming up with the solution.

Regards,
Vish

On 9/2/07, Vishnu Gopal <> wrote:
> Hi!
>
> I'm trying to learn both Emacs and erlang (newbie to both so please be
> gentle). I installed Distel fine and managed to connect to an erlang
> node. Was trying out debugging when I noticed something odd.
>
> I start a debug session with C-c C-d i and set a breakpoint C-x SPC.
> And when I run the function in the shell, the debug process list
> window pops up. I type return on the correct process and a debugger
> buffer pops up. As far as I understand it to work, it should show the
> program in a read-only buffer: with the state of execution &
> breakpoints, and with variables at the bottom of the window. However I
> get a blank buffer: all the commands (n, SPC, q, h, etc.) seem to work
> fine though. I'm not sure if it's because I misunderstood how it's
> supposed to work, so here's a screenshot:
>
> http://vish.in/temp/emacs-debug.png
>
> Shouldn't it look something like this:
> http://bc.tech.coop/blog/images/distel2.jpg ?
>
> (I'm using Aquamacs btw, not sure if that makes a difference).
>
> It'd be great if somebody could help.
>
> Thanks,
> Vish
>



More information about the erlang-questions mailing list