Yaws + SSL + POST HTTP

Sean Hinde <>
Tue Jun 14 20:06:58 CEST 2005


How did you apply the patch? did you actually re-compile esock.c and  
the ssl driver under windows? Using cygwin?

Sean

On 14 Jun 2005, at 18:34, Inswitch Solutions wrote:

> Sean,
>
> I've tried to use 32*1024 (32kb) size as the patch does but it  
> doesn't work
> also.
> In this case the same error ocurrs (the page cannot be shown).
>
> I've increased it to 130*1024 (130kb) and now it works correctly.
> It seems as in Win32 the yaws directive:
> . {get_more, Cont, State}
>
> is not working correctly.
>
>
>
> thanks again,   Eduardo Figoli
>
>
>
>
>
> thanks,
> Eduardo Figoli
>
>
> ----- Original Message -----
> From: "Sean Hinde" <>
> To: "Inswitch Solutions" <>
> Cc: <>
> Sent: Tuesday, June 14, 2005 2:14 PM
> Subject: Re: Yaws + SSL + POST HTTP
>
>
>
>> I didn't mean yaws, I meant the patch to the SSL driver:
>>
>> http://forums.trapexit.org:81/phpBB/viewtopic.php?t=4870
>>
>> Sean
>>
>> On 14 Jun 2005, at 18:02, Inswitch Solutions wrote:
>>
>>
>>> Hi Sean,
>>>
>>> I have installed the latest Yaws 1.55 but it doesn't work neither.
>>> Using upload.yaws I've seen that with small files (4kb) the upload
>>> works but
>>> with larger ones no (120kb).
>>> Any ideas?
>>>
>>>
>>> thanks,
>>> Eduardo Figoli
>>>
>>>
>>> ----- Original Message -----
>>> From: "Inswitch Solutions" <>
>>> To: "Sean Hinde" <>
>>> Cc: <>
>>> Sent: Monday, June 13, 2005 5:53 PM
>>> Subject: Re: Yaws + SSL + POST HTTP
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>> No, will do.
>>>>
>>>> Thanks.
>>>> Eduardo
>>>> ----- Original Message -----
>>>> From: "Sean Hinde" <>
>>>> To: "Inswitch Solutions" <>
>>>> Cc: <>
>>>> Sent: Monday, June 13, 2005 5:50 PM
>>>> Subject: Re: Yaws + SSL + POST HTTP
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>> Have you tried applying the patch to the SSL driver recently
>>>>> described on the mailing list?
>>>>>
>>>>> Sean
>>>>>
>>>>>
>>>>> On 13 Jun 2005, at 21:45, Inswitch Solutions wrote:
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>> Hi Sean,
>>>>>>
>>>>>> Yes it works perfectly.
>>>>>>
>>>>>> Eduardo
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> ----- Original Message -----
>>>>>> From: "Sean Hinde" <>
>>>>>> To: "Inswitch Solutions" <>
>>>>>> Cc: <>
>>>>>> Sent: Monday, June 13, 2005 5:42 PM
>>>>>> Subject: Re: Yaws + SSL + POST HTTP
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> On 13 Jun 2005, at 21:12, Inswitch Solutions wrote:
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>> Hi,
>>>>>>>>
>>>>>>>> I'm having problems with Yaws+SSL and the following HTML :
>>>>>>>> <form name="form" method="post" action="/eVoucher/
>>>>>>>> controller.yaws"
>>>>>>>> enctype="multipart/form-data">
>>>>>>>>
>>>>>>>> The POST HTTP request over and SSL connection is not correctly
>>>>>>>> been
>>>>>>>> handled by the Yaws web server.
>>>>>>>> Any ideas? Do I have to use another enc MIME-type?
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> This looks fine. Does it work without SSL?
>>>>>>>
>>>>>>> See the file upload example for an example of usage of this
>>>>>>> enctype:
>>>>>>>
>>>>>>> http://yaws.hyber.org/upload0.yaws
>>>>>>>
>>>>>>> Sean
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>
>>
>>
>
>
>




More information about the erlang-questions mailing list