ANNOUNCE - graphics package

Peter-Henry Mander <>
Mon Jan 12 17:23:31 CET 2004


Hi Joe,

In my case with SuSE 8.2 the .Xauthority list simply doesn't contain localhost. There's 127.0.0.2, and the actual hostname too, but not localhost. I'm not sure how or why it's become like this. Using xhost or xauth as a remedy does work.

It's no fault of ex11, although the demo does fail silently, there's no supervisor to catch the exit value of sw_driver:wConnect/2.

Pete.

On Mon, 12 Jan 2004 14:45:19 +0100 (CET)
Joe Armstrong <> wrote:

> This should not be necessary - I'd really like to know those cases
> where the start procedure fails.
> 
> If authentication fails it is because
> 
>      ex11_lib_driver:get_cookie
> 
> Has not been able to figure out what cookie to use
> 
> If authentication fails then give the commands
> 	
>         > xauth
> 	list
> 
> To see what cookies you have, then stare at the code in  ex11_lib_driver
> and ex11_lib_xauth to figure out what when wrong.
> 
> /Joe
> 
> 
> 
> 
> On Mon, 12 Jan 2004, Peter-Henry Mander wrote:
> 
> 
> 
> > 
> > For those who may have difficulties with X11, do the following after make all:
> > 
> > xhost +localhost
> > erl -pa ./lib -pa ./widget.
> > 
> > Pete.
> > 
> > P.s. thanks Joe :-)
> > 
> > 
> > On Mon, 12 Jan 2004 13:39:38 +0100
> > "Vlad Dumitrescu" <> wrote:
> > 
> > > Excellent!!
> > > 
> > > I've tested it and it works now, even for me :-)
> > > 
> > > I'm glad you managed to implement the "widget = process" in what seems to be a
> > > very nice way. I've been struggling with this issue for long, and couldn't find
> > > enough inspiration and spare time at the same time.
> > > 
> > > best regards,
> > > Vlad
> > > 
> > 
> > 
> > 
> 
> 


-- 
Peter-Henry Mander
BSc hons. Comp Sci & Cyb
Software Engineer
Newport Networks Limited

Tel: + 44 (0) 1494 470 681




More information about the erlang-questions mailing list