RedHat 8.0 install

Eric Merritt <>
Tue Feb 11 22:22:23 CET 2003


Vlad,

 To fix this you need to place the term 'use bytes;'
at the top of 
 $ELANG_BUILD_ROOT/erts/emulator/utils/make_preload

clean out your configure cache and rerun configure.

This should solve your problem.

--- Vlad Dumitrescu <>
wrote:
> Hi,
> 
> I have decided to try to give Linux a shot :-)
> mainly to be able to run 
> EDTK, and I am a little stuck... I've been searching
> the archives but this 
> error message I didn't find (and it seems I started
> to talk like Yoda! :-)
> 
> I run "./configure --enable-threads" and then "env
> LANG=C make"
> 
> When linking the emulator, this message appears:
> 
>
/home/vlad/erlang/otp_src_R9B-0/erts/obj.instr.beam/i686-pc-linux-gnu/sys.o:
> 
> In function `sys_preloaded':
>
/home/vlad/erlang/otp_src_R9B-0/erts/emulator/sys/unix/sys.c:3236:
> undefined 
> reference to `pre_loaded'
> collect2: ld returned 1 exit status
> 
> Can anybody help? I run the system with the latest
> patches, otherwise out of 
> the box:
> 
> gcc version 3.2 20020903 (Red Hat Linux 8.0 3.2-7)
> $ uname -a
> Linux vladspc.telia.com 2.4.18-14 #1 Wed Sep 4
> 13:35:50 EDT 2002 i686 i686 
> i386 GNU/Linux
> 
> Thanks in advance! Regards,
> Vlad
> 
> 
> 
> 
> 
>
_________________________________________________________________
> Bli förälskad på MSN Dejting 
> http://www.msn.se/dejting/default.asp
> 


__________________________________________________
Do you Yahoo!?
Yahoo! Shopping - Send Flowers for Valentine's Day
http://shopping.yahoo.com



More information about the erlang-questions mailing list