oferta prodcutes

PC SYSTEM INFOPCS@REDACTED
Tue Jun 18 19:00:34 CEST 2002


   




* Webs corporatives


* Comerç  electrònic  B2B/B2E


* Web office Vpn


* Connexions ADSL


* Hosting


* Dominis .com, .net, .es, .org
  
  BUTLLETÍ INFORMATIU  PC SYSTEM 
   
   
    18-06-2002  oferta mes de juny
    
    
   Fotografia Producte  Preu / €
     
Kit Logitech Teclat i mouse optic inalambric. Oblidis dels problemes amb els cables i descobreixi la comoditat inalámbrica. El disseny amb inclinació de cero graus facilita l'escriptura. Entri i navegui a la perfecció per internet tant sols premen un boto iTouch o desplacis amb el boto roda iNav. Els botons multimedia son tant fàcils de fer servir com els d'un equip de so domèstic. El mouse òptic inalambric garanteix anys de funcionament òptim. 
 154 €
     
Kit Logitech Teclat i mouse inalambric.Disfruti de la flexibilitat, llibertat i comoditat absolutes, sense cables. El disseny partit i suaument curvat del teclat contribueix a la comoditat d'us. iTouch™ Multimedia permet controlar CDs, arxius MP3 i DVDs amb tant sols prémer un boto. Con iTouch™ Internet, pot accedir a Internet, obrir correu electrònic, realitzar busquedas o iniciar aplicacions tant sols premen un boto. Tecnologia exclusiva dels experts en dispositius inalambrics.
 113,13 €
     
Impressora Epson Stylus Color C60. Disseny innovador, Descobreix la màxima resolució: 2880ppp, velocitat fins a 12 ppm, la millor relació calitat-preu, impressora ideal per internautas; millora la calitat d'imatges d'internet, interface paral·lel i USB incorporats. 
 139 €
     
Impressora Epson Stylus Color C70. Alta velocitat d'impressió en negre i color fins a 16 ppm. Tecnologia de tinta pigmentada, impressió perfecta en paper normal. Imprimeix fins a 3.500 pàgines/mes, resolució fins 2880 ppp, entorn de treball sense sorolls; impressió silenciosa. Possibilitat de compartir en grups de treball, interfaces paral·lel i USB incorporats.
 203.74 €
   Rimax Slim Multicam 16MB. Camara d'imatge ficse, gravadora d'àudio 65 minuts de duració amb reproducció desprès de carregar-ho al PC (USB), camcorder (camara de vídeo), funció simultània com camara de vídeo + gravadora d'àudio, capacitat de camara de vídeo de 240 segons. Compatible PC i Macintosh, iniciador LED, pantalla LCD d'alta calitat 25 x 23 mm
· Indicador LED 
- Pantalla LCD d'alta calitat: 25 x 23 mm (3 x 7 seg.) 
· Duració de la bateria 
- 4 setmanes (en repòs) i 40 hores (quan s'utilitza de manera continua) 
· Disseny portàtil 
El disseny ultrapla es atractiu, compacte i de fàcil transport. 
· Dimensions 
134 x 32 x 19 mm

 84,14 €
       
       
 

 Si desitja més informació sobre el producte no dubti en trucar-nos o simplement enviins un e-mail amb les seves dades i la consulta que desitgi realitzar
 Aprofita aquesta promoció ! 
 Garantia PC SYSTEM !  
   
  
    
     PC System
Departament Comercial
Cassà de la Selva
Girona
Tel. 972 464 582

 infopcs@REDACTED
 
  
    
  Si no vol rebre més missatges, pot donar-se de baixa en aquesta direcció:mailto:infopcs@REDACTED , indicant la seva direcció de correu electrònic i el motiu posar: "Baixa llista distribució".
  © pc system  
        
 
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://erlang.org/pipermail/erlang-questions/attachments/20020618/67e55aed/attachment.htm>


More information about the erlang-questions mailing list