[erlang-patches] Fix 2 second delay after eval in shell running under ssh_cli

Bob Ippolito <>
Fri May 25 00:42:00 CEST 2012


On Thu, May 24, 2012 at 1:36 PM, Bob Ippolito <> wrote:

> On Thu, May 24, 2012 at 12:46 PM, Bob Ippolito <> wrote:
>
>> On Thu, May 24, 2012 at 11:53 AM, Tuncer Ayaz <>wrote:
>>
>>> On Thu, May 24, 2012 at 8:25 PM, Bob Ippolito wrote:
>>> > Also, what's the procedure for building just the ssh application?
>>> > https://github.com/erlang/otp/wiki/Running-tests covers how to run
>>> > tests for a single application after building all of OTP, but not
>>> > how to build it again after making some changes.
>>>
>>> $ cd lib/ssh
>>> $ make
>>>
>>
>> Seems to build, but does that get it into the release that the tests are
>> run against, or is there a different way to run the tests for just the ssh
>> app in-place like this?
>>
>
> It seems that the ssh tests do not pass even without my changes, at least
> on my Mac OS X machine. In fact, they seem to hang (possibly indefinitely,
> but I haven't waited that long).
>
> Here's the output from attempting to run them on the maint branch at
> revision 9bbda97:
> https://gist.github.com/2784056
>

I'm seeing similar failures on Linux. Maybe I'm missing a step somewhere?

https://gist.github.com/2784652

-bob
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://erlang.org/pipermail/erlang-patches/attachments/20120524/8337e399/attachment-0001.html>


More information about the erlang-patches mailing list