[erlang-bugs] bug: http get request from IE7 hangs up on inets httpd

Zvi <>
Mon Jan 14 20:46:01 CET 2008


Hi Kenneth,

sorry for the cryptic description :(
I put simple "index.html" file in the directory specified in inets
configuration. The content of the file is:

<html>
<h1>Ha ha ha!</h1>
<hr>
ha hah ah
</html>

Then I opened IE7 browser window and typed the URL: 
"http://localhost:2001/index.html".
After pressing enter the webpage correctly rendered in the browser.
After pressing reload first time - again it's rendered OK.
When pressing "reload" button 2nd or 3rd time IE7 just stuck (like it trying
to load the page indefinitely).

Then I open new IE7 browser instance and there it working twice and stuck on
the 3rd page reload.
This doesn't happen in the Firefox.

And also tried just now IE7 with Apache and the same index.html file - it
doesn't happen with Apache - everything works fine.
So either Apache has workarround for IE7 bugs or inets:httpd has a bug.

Anyway I considered which webserver to use for my web application yaws or
inets, I guess inets is more suited for embedded web applications.

I didn't tried it with yaws yet.

Thanks in advance,
Zvi




Kenneth Lundin wrote:
> 
> Hi,
> 
> How do you mean that this fails, can you explain further.
> Why do you think this is a problem with the httpd web-server and not a
> problem with IE 7.0?
> 
> You need to give more information if we should be able to understand
> what the problem
> really is.
> 
> 1) Exactly what happend with your browser after reload 3 times
> 2) Contents of the file you are reloading
> 3) more observations
> 
> I also recommend that you don't send to erlang-bugs before you have
> very clear indications on
> that there is a bug in Erlang/OTP. Before that i recommend
> erlang-questions.
> 
> /Regards Kenneth Erlang/OTP team at Ericsson
> 
> On Jan 13, 2008 1:10 AM, Zvi <> wrote:
>>
>> When running inets httpd webserver and serving single static file
>> index.html,
>> it works, but after pressing reload button 3 times, the html page didn't
>> served. After opening new browser instance it's also working 2 times and
>> then hangs. From the Firefox everything works fine.
>> The exact version of my IE is 7.0.5730.13.
>>
>> TIA
>> Zvi
>> --
>> View this message in context:
>> http://www.nabble.com/bug%3A-http-get-request-from-IE7-hangs-up-on-inets-httpd-tp14780551p14780551.html
>> Sent from the Erlang Bugs mailing list archive at Nabble.com.
>>
>> _______________________________________________
>> erlang-bugs mailing list
>> 
>> http://www.erlang.org/mailman/listinfo/erlang-bugs
>>
> _______________________________________________
> erlang-bugs mailing list
> 
> http://www.erlang.org/mailman/listinfo/erlang-bugs
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/bug%3A-http-get-request-from-IE7-hangs-up-on-inets-httpd-tp14780551p14811163.html
Sent from the Erlang Bugs mailing list archive at Nabble.com.




More information about the erlang-bugs mailing list