FW: Question about debug info

Gomes, Pedro <>
Thu Aug 31 13:49:42 CEST 2006


 

-----Original Message-----
From: Gomes, Pedro 
Sent: quinta-feira, 31 de Agosto de 2006 12:48
To: ''
Subject: FW: Question about debug info

Can this situation be checked ?

Pedro 

-----Original Message-----
From: Gaspar Chilingarov [mailto:] 
Sent: quinta-feira, 31 de Agosto de 2006 12:14
To: Gomes, Pedro
Subject: Re: Question about debug info

Gomes, Pedro wrote:
> Hello,
> Thanks it does work yes! But then it seems that the erlang compiler is
> not parsing or processing the -compile clause as it documented rigth?
> 
> Pedro 

well, I had also problems with it, but had no time to investigate things
further. :)


Gaspar

> 
> -----Original Message-----
> From: Gaspar Chilingarov [mailto:] 
> Sent: quinta-feira, 31 de Agosto de 2006 10:07
> To: Gomes, Pedro
> Subject: Re: Question about debug info
> 
> Gomes, Pedro wrote:
>> Hello All,
>> I tryed to use the Erlang debugger and in order to do it I need to
>> compile the source modules with debug info and for that matter I used
>> -compile(debug_info)
>>
>> This seems to have no effect, even if the .beam module increases its
>> size, because the debugger still continues to issue an error saying
>> there no debug information present in the .beam module.
>>
>> What am I doing wrong ?
>>
>> Thanks,
>> Pedro
>>
> 
> Would this help?
>
http://gasparch.blogspot.com/2006/08/erlang-programming-starting-visual.
> html
> 


-- 
Gaspar Chilingarov

System Administrator,
Network security consulting

t +37493 419763 (mob)
i 63174784
e 



More information about the erlang-bugs mailing list